Aangesloten bij:

Reserveren

Bed and Breakfast

Ezelboerderij 't Jaegershoes beschikt over een luxe Bed&Breakfast met 5 stijlvolle kamers (waarvan 1 kamer met aangepast sanitair en elektrische bedden voor minder validen) en van alle luxe voorzien zoals een eigen badkamer en tv op de slaapkamer. U kijkt uit op dit schitterende grensoverschreidend natuurgebied met op de voorgrond de weilanden met o.a. paarden, schapen en ezels.

klein

Wij kunnen deze kamers (2 personen inclusief ontbijt) aanbieden voor de prijs van 64 euro per nacht exclusief 1,55 euro toeristenbelasting pppn en 12% comissiekosten (als u online boekt via de diverse boekingssites).

De meerprijs voor een extra bed is 20 euro. Ook ruiters met hun paard zijn van harte welkom, wij beschikken over paardenboxen (20 euro) en/of volop weidegang (10 euro). Wij verlenen een korting op de kamerprijs van 8,50 euro bij een 1-persoons bezetting.

De prijzen in ons boekingssysteem zijn niet zichtbaar maar wel conform de bovenstaande prijzen.

Paard en Bed

Kijk ook eens op http://www.voordelig-overnachten.nl/limburg_belfeld.html    http://www.bed-en-breakfast.nl/   http://www.bedandbreakfast.nl/bed-and-breakfast/belfeld/ezelboerderij-t-jaegershoes/60587/ of http://www.liefdevoorlimburg.nl/overnachten/hotels/t-jaegershoes

IMG 7855a

Doucheruimte-B--B-1

IMG 8105aIMG 9488a kleinIMG 9519a kleinIMG 9535a klein