Ga naar de inhoud

B&B

Ezelboerderij ’t Jaegershoes beschikt over een luxe Bed&Breakfast met 5 stijlvolle kamers (waarvan kamer 5 met aangepast sanitair en elektrische bedden voor minder validen) en van alle luxe voorzien zoals een eigen badkamer en tv op de slaapkamer. U kijkt uit op dit schitterende grensoverschrijdend natuurgebied met op de voorgrond de weilanden met o.a. kamelen, dromedarissen, waterbuffels, paarden en ezels (vrij toegankelijk voor onze gasten, de dieren zijn altijd allemaal aan huis aanwezig).

Wij kunnen deze kamers (2 personen inclusief ontbijt en toeristenbelasting) aanbieden voor de prijs vanaf 97 euro per nacht. Wij verlenen een korting op de kamerprijs van 21 euro bij een 1-persoons bezetting, dit komt uit op een bedrag vanaf 76 euro per nacht.

De meerprijs voor een extra bed of persoon is 33 euro per dag, ongeacht de leeftijd of duur van het verblijf. Kinderen onder de 12 jaar zijn niet welkom op onze Bed&Breakfast.

Gasten die enkel op bezoek komen betalen het tarief zoals vermeld onder het kopje “bezoek ons” en geldt voor de tijdsduur van maximaal 2 uur. Bij een langer verblijf dan 2 uur geldt het tarief van een extra bed of persoon, per bezoeker. Dit om te voorkomen dat het te druk wordt voor de andere gasten U dient dit vooraf te melden om te voorkomen dat u het hoogste tarief betaald.

Bel (06-40162260) of mail ( info@jaegershoes.eu ) voor meer informatie of om te boeken. U kunt ook gebruik maken van het menu “Reserveren” om uw kamer te boeken.

Graag tot ziens.